Diplome false

Background searches Romania
13/02/2019
Employment references are vital
28/02/2019

Se pare ca, recent, unele institutii publice si private deopotriva se confrunta cu o situatie inacceptabila si periculoasa: aparitia unor diplome false, depuse ca fiind reale de catre unii angajati. Inacceptabil, pentru ca un sistem sanatos nu poate admite o astfel de stare de lucruri, si periculos, pentru ca aparent este vorba de angajati care presteaza servicii in zona medicala.

Background Check Romania (din 1991) este leader pe piata de servicii de background check (verificare trecut profesional, referinte angajatori, verificare studii, verificare CV). Din ce in ce, pentru tot mai multe companii un background check al candidatilor sau un screening al angajatilor devine obligatoriu.

Nu riscati sa va ruinati reputatia, daca sunteti un recrutor sau firma HR, si nu riscati angajand un om care se poate dovedi un pericol pentru reputatia si businessul dvs, daca sunteti angajator direct. Verificare cel putin la nivel simplu este ceva ce va poate scuti de necazuri pe termen scurt, mediu si lung. Printre serviciile noastre, se numara si acela de verificare candidat pentru pozitie in sanatate/medicina.

Background Check Romania va sta la dispozitie pentru serviciile de mai sus; nu ezitati sa ma contactati, pentru un pachet informational (gratuit) despre serviciile si capabilitatile noastre, fara nici un fel de obligatie contractuala.